| Hol wejściowy | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bobby
Liczba postów : 137 Join date : 18/01/2010 Skąd : z hogłartu
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:14 pm | |
| Happysad<3 -To co powiesz na trochę magi w schowku na miotły?- HAHAHAHAH zapytal calkiem powaznie, ale po paru mega dłuchi sekundach się uśmiechnął. A no i powiedział to całkiem cicho, żeby nikt nie słyszal biorąc pod uwagę, że są z dwóch różnych domów co jest zapewne samobójstwem. -Ręką nie boli? -zapytał popową. | |
|
| |
Poppy
Liczba postów : 402 Join date : 14/01/2010 Age : 31 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:17 pm | |
| Ale tu była Popka i moze na nich donieść.Pewnie doniesie swoim znajomym Gryfkom a dalej to juz wiadomo do kogo dojdzie dalej.Podrapała się po obojczyku i zmrużyła oczy.Popatrzyła sobie na niego z góry na dół i spowrotem-Nadal jej nie czuje-wzruszyła ramionami-Więc nie wiem czy boli czy nie | |
|
| |
Charlotte
Liczba postów : 211 Join date : 14/01/2010 Age : 32 Skąd : no place like London!
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:17 pm | |
| AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, padłam [*] pewnie trochę magii zabrzmiało dla niej na początku jak jakieś zaklęcia niewybaczalne i inne takie różne rzeczy, które lubiła ;/ zamyśliła się na chwilę, żeby nie wyjść na łatwą xd i skinęła głową. - chyba nie do końca rozumiem, co masz na myśli mówiąc 'trochę magii', ale zaryzykuję - odparła równie cicho. - och, co ci się stało w rękę, poppy? - zapytała przesłodzonym tonem. a jak dojdzie do wiktora, to trudno, szarlota jest na niego wściekła, że lubi ją tylko wtedy, kiedy jego kumpli nie ma w pobliżu:( | |
|
| |
Bobby
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:20 pm | |
| -no to sie umówimy na trochę magii. -Pokiwał głową z zadowoleniem. heheheeh. nie wyjdzie na łatwą ;/ może troche jak bobek zacznie sie przechwalac kolegom ze spał ze ślizgonką ;/ -wlasciwie to nawet nie wiem czy to dobrze, ze jej nie czujesz czy zle. -powiedzial z troska w glosie, bo jednak sie martwil. czul sie winny, ze to przez jego zaklecie popa stracila 24 litry krwi ;/ | |
|
| |
Poppy
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:22 pm | |
| straciła 2,5 jak narazie i 2,5 jej tylko zostało-Nie martw się o mnie martw się o koleżankę,a raczej o siebie bo chyba nie poznałes jej do końca-wyszczerzyła się sztucznie do Szarloty-Nie udawaj troski Szarlot dobrze wiesz że to wszystko winna Twojego brata-połozyła ręce na biodra i wyszłe za tego kogos gdzie stała.Podeszła sobie do nich. | |
|
| |
Charlotte
Liczba postów : 211 Join date : 14/01/2010 Age : 32 Skąd : no place like London!
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:23 pm | |
| a więc to jego zaklęcie! a ona obwiniała noah ;/ jak się zacznie przechwalać, to pewnie szarlotka się wkurzy, chyba, że się o tym nie dowie ;/ dobrze, że nie ma tu plo. ale powinna być rita skeeter! - kiedy? - zapytała mimochodem i przewróciła oczami, kiedy zobaczyła jaki zatroskany był nad popką, ale przewróciła w takim kierunku, że tego nie widział ok ;/ xd - och, urocze. próbujesz mi teraz przed każdym zepsuć reputację? - zapytała. | |
|
| |
Bobby
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:26 pm | |
| Nie dowie się. to bedzie boys talk ;/ najwyzej jej brat sie dowie hAHAHAHHAHA ;d -Byleby jak najszybciej. -Dodal szybko zanim popka podeszła, żeby nie usłyszała ich niecnych, magicznych zamiarów. Nie wolno sie bratac z wrogiem i chuj. -A co z nią nie tak? -spojrzał najpierw na pope, a potem na szarlote. Nie znal reputacji zadnej z nich, ale z obiema by sie przespal. | |
|
| |
Charlotte
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:29 pm | |
| OJEZU, BIEDNA ;dd gdyby dowiedziała się, że popkę też chciał przelecieć, to pewnie straciłby wszelkie szanse na przelecenie jej ;/ - okej - powiedziała tylko, a potem przeniosła wzrok na poppy, żeby posłuchać o tym, co jest z nią nie tak, haha, znaczy z szarlotą. | |
|
| |
Poppy
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:29 pm | |
| Roześmiła się teatralnie-Nie pochlebiaj sobie nie rozmawiam z każdym miłym facetem o Tobie.Nie jesteś moją gwiazdą jestes dla mnie nikim Charlotte.Tak samo jak Twój brat.I lepiej się z nim pozegnaj bo niedługo wyląduje w Azkabanie-przewróciła oczami i odwróciła głowę w stronę chłopaka-Niech Cię sama uświadomi kim tak naprawdę jest-wzruszyła ramionami i oblizała usta. | |
|
| |
Bobby
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:32 pm | |
| Nie wiedzial czy popowa mówi o nim, ale jak powiedziała 'miły facet' to pomyślał o sobie i przestał się już na nią gniewac, skoro tak ładnie o im mowi nawet jak nie mowi o nim. Przenosil wzrok z jednej na drugą. -Może obie mi powiedzcie. Bedzie latwiej. -Zaproponowal z usmiechem i wstal sobie otrzepujac swoja szate. | |
|
| |
Poppy
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:35 pm | |
| Spojrzała na niego z uniesioną brwią. -Mam Ci o niej opowiadać???Zapomnij-oblizała znowu usta i spojrzała w kierunku Wielkiej Sali.Miała ochote coś tam wszamać i nawet spsocić. | |
|
| |
Charlotte
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:36 pm | |
| - a może po prostu poppy się już zamknie i pójdzie się położyć, skoro aż tak źle jest z jej ręką? - syknęła naprawdę zirytowana, bo nie chciała, żeby ktoś niszczył jej reputację i ja też nie chcę, bo nie będę nią grała eheheheh ;/ taki pro elo szantaż. okej, nie będę już :c również wstała i podniosła z ziemi swoją pomiętą szatę, przerzucając ją przez ramię. | |
|
| |
Bobby
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:41 pm | |
| Pomyślał se, że spoko i wzruszył ramionami unosząc brwi. -To jak obie jesteście takie złe to ja sobie idę. -Powiedział dając im do zrozumienia, że jest niezainteresowany. Machnął im ręką i sobie poszedł do krukońskiego pokoju. | |
|
| |
Charlotte
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:41 pm | |
| A CO Z NASZĄ DRAMĄ ;///////////////// | |
|
| |
Poppy
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:42 pm | |
| Rzoesmiała się-O jej chyba popsułam Ci randkę co??-zasmiała się i popatrzyła za odchodzącym Bobkiem.Tzn ona tez pewnie nie wie jak on ma na imie.Zakryła usta dłonią-Ups-rozesmiała sie i poszła psocić do Wielkiej Sali | |
|
| |
Charlotte
| Temat: Re: Hol wejściowy Pon Sty 18, 2010 11:43 pm | |
| zawołała za popką sto tysięcy przekleństw i poszła do siebie ;/ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hol wejściowy | |
| |
|
| |
| Hol wejściowy | |
|